недеља, 2. октобар 2016.

Život umetnika. Kako se osloboditi treme pred ispit. Kako pobediti strah od letenja? Kako ulepšati život? Kako postići bračnu harmoniju? Kako postići harmoniju u ljubavi. Duhovni citati. Duhovni razvoj. Lični razvoj mrogram. Snaga ljudske psihe. Kako pobediti neodlučnost. Kako pobediti depresiju? Filozofija budizma. Koju knjigu da kupim? Koju knjigu da kupim za poklon? Šta čitaju mladi? Šta čitaju student? Šta čitaju intelektualci? Verujte u svoj uspeh. Lečenje hipnozom. Lečenje meditacijom. Kako da razvijem svoj intelekt. Kako da ojačam svoju psihu. Kako da pronađem pravi put. Tehnika istočnjačke meditacije. Kako postići unutrašnju ravnotežu? Kako pronaći sreću? U čemu je smisao života? Kako se leči mislima? Kako otkriti smisao života? Kako steći unutrašnji mir? Tehnika joga meditacije. Knjiga bestseler u Srbiji 2017. Put uspeha. Knjiga koja se najviše čita. Najčitanije knjige u Srbiji 2017. Hit knjiga u Srbiji 2017. Kako se koncentrisati na učenje? Knjiga o spoznaji. Tehnika budističke meditacije. Istočnjačka meditacija. Kako se postiže samoizlečenje. Knjiga o samospoznaji. Knjiga o spoznaji. U tebi je Univerzum. Spoznaj sebe. Rad na sebi. Hrišćanska meditacija. Upoznaj sebe. Spoznaj samog sebe. Upoznaj samog sebe. Knjiga besteseler u Srbiji 2017. Kako se meditira? Knjiga o kojoj se . Lečenje na daljinu. Psihička i mentalna ravnoteža. Put do uspeha. Spoznaj samog sebe. Najčitanije knjige u Srbiji. Kako se meditira. Kako pronaći gurua? Kako otkriti svoje moći? Kako da se izlečim od depresije? Tehnika transcedentalne meditacije. Tehnika islamske meditacije. Islamska filozofija. Kako napredovati u poslu, životu? Kako napredovati u ljubavi? Kako postići uspeh na poslu? Kako se postaje šampion. Kako napredovati u životu? Kako naći psihički mir? Kako postići psihičku stabilnost? Kako otkriti smisao u ljubavi? Kako uspostaviti psihičku ravnotežu? Kako se leči na daljinu? Rad na sebi. Gde pronaći duhovnog učitelja? Lečenje umom. Metode lečenja umom. Kako postići samopouzdanje. Ključ uspeha u životu. Tehnika lečenja umom. Budistička religija. Hinduistička religija. Kako steći samopouzdanje. Ključ uspeha.

                                                  
                                                     












Za sva pitanja u vezi onoga što piše u knjizi, obratite se na mejl
butterflyman001@gmail.com


SVI ODGOVORI I POMOĆ SVAKE VRSTE JE BESPLATNA.

Od istog autora su i blogovi:
Uspejte u željenom


        Uspevaju samo oni koji veruju u sebe i svoj rad.
      Pevač, glimac muzičar, uvek je ostavljen da bude „sam“ sa publikom. I često ga onan jedan korak deli od prelaska granice iza koje je zadovoljan i on i oni sa druge strane „rampe“.                                 Samopouzdanje, moć da se iskoriste sve lične sposobnosti i sloboda da se pokaže individualni talenat su često u nekoj malenoj beznačajnoj stvari, često u rečenici koju je neko davno izgovorio, ili u klimanju glave koja odobrava nastavak tamo gde se javlja dvoumljenje.
        Svi su bezbroj puta čuli bajku o slončetu Dambu, koji je samo sa percetom u surli „mogao“ da leti. Perce mu je bilo potrebno da se oslobodi i počne uz pomoć ogromnih ušiju da leti, a u suštini mogao je i bez toga. Da shvati kako mu perce nije potrebno je onaj drugi korak, životni korak. Za početak i njemu i ljudima je potrebno ono maleno pero.
Poletite i vi do samog stropa te cirkuske šatre u koju je publika došla da uživa u čudesnostima. Ponesite sa sobom reč i pogled osobe koja će vam reći: Ti to umeš! Ti to možeš!
       Nazovite tu osobu Guruom, Duhovnikom, Učiteljem,... Sve jedno je. Bitno je samo da ima znanje, moć i želju da vam kroz reč podari ono „Dambovo perce“.
I zapamtite do tih ljudi ne morate da putujete u daleke krajeve, niti da za njihovu pažnju od desetak minuta, ili pola sata bacate novac.
Univerzum je po celoj zemaljskoj kugli rasporedio, kako talentovane ljude za umetnost, tako umne za nauku i one koji iz ljubavi prema ljudima dele „Dambova“ perca.
       Ovo nije skopčano ni sa jednom od svetskih religija, već iz osnovnog cilja Univerzuma,  da se neprestano ide napred, a za to su potrebne tri stvari: Talenat, Rad i Ljubav.
       Drago mi je ako ste ovo pročitali, a još mi je draže ako ste razumeli poruku i poziv.
         Blagodarim! (Zar ovo nije najlepša slovenska reč, a ovde joj je siguran sam pravo mesto za za poklon Vama.)



Za sva pitanja u vezi onoga što piše u knjizi, obratite se na mejl
butterflyman001@gmail.com


SVI ODGOVORI I POMOĆ SVAKE VRSTE JE BESPLATNA.









Нема коментара:

Постави коментар